• logo
  • logo
  • logo
  • logo

18 de desembre del 2019

Vi de cello per Nadal




13:30h Mas Gil. Elles encara són a les ruïnes i nosaltres ja fa estona que ho tenim tot preparat.

14:00h Comencen amb la visita al celler. La Maria violoncelista i jo estem amagats. Mentre passen per la sala de dipòsits en Miguel els hi explica com es fa el vi. Estem en tensió. Volem sorprendre. Volem agradar. Volem emocionar. El Miguel em fa una mirada i comença l’espectacle.

Les 15 dones surten de la sala de dipòsits, quasi a les fosques entren a la sala de bótes. Només un punt de llum il·lumina l’instrument. La I Suite de Bach ressona dins el temple del vi. Clos d’Agon, ara, és quasi celestial.

2 minuts de silenci sepulcral. Encenc els llums i ens veiem les cares. Somriures, sorpresa i felicitat. Continuem jugant. En Miguel amb la pipeta ens anirà servint diferents vins que  tastarem amb música i sense, per veure què passa.

Comencem pel Syrah del 2001 i el conegut tema Fly Me To The Moon, amb el Cabernet Franc hi hem posat el Preludi de la primera Suite de Bach i amb el Petit Verdot el Tango Por una cabeza que ens fa començar a ballar.

Ara fem un cupatge del què serà el proper Clos d’Agon negre, la joia de la corona. La Maria interpreta una altra peça de Bach.

Fa estona que el grup s’ha relaxat apoderant-se de l’espai. Quan en Miguel els hi pregunta per si perceben canvis als vins amb el so del violoncel, comencen a donar la seva opinió. Que si s’ha tornat més aspre, més suau, amb més textura, més obert, més fort. Cada una amb el seu vocabulari, i totes deixant-se sentir amb plenitud.

Arriba l’hora d’anar acabant i ho tenim clar. Dinar de Nadal de l’empresa. La Maria fa un Medley de nadales. Elles canten, ballen i s’abracen. Quina bona manera de desitjar-se bones festes.
Només l’amfitriona coneixia l’escaleta i les hem agafat amb el peu canviat. La cara de la confident ens ho diu tot.

15:15h Surten de la sala de bótes per anar al jardí a gaudir d’un meravellós dinar.

Ens felicitem amb la Maria i en Miguel. És molt complicat sorprendre a la gent que es dedica professionalment a crear esdeveniments i avui ho hem aconseguit.

Gràcies @micova! És un plaer infinit treballar amb tu.



Per Jaume Montanyà @julivertalplat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada