• logo
  • logo
  • logo
  • logo

27 de setembre del 2016

Diploma sommelier a la Joviat


Fa un any que vaig començar a fer de professora a l'escola JOVIAT de Manresa, una de les escoles d'hoteleria referents del nostre petit pais.

És una experiència molt enriquidora poder formar a joves cuiners i cambrers. Algun dia potser em decideixo a publicar l'anectdotari... Estic segura que molts arribaran lluny, i d'aquí uns anys podré gaudir dels seus coneixements asseguda a una de les seves taules.

Quan vaig començar a la JOVIAT, sovint em preguntava perquè a una escola d'aquestes característiques encara no s'impartia el curs de sommelier. Era el seu punt feble.

Parlo amb passat perquè a partir del proper 3 d'octubre començarem a impartir el Diploma Sommelier.


Amb coordinació conjunta amb el Josep Pelegrín, millor sommelier d'Espanya 2016, hem estat elaborant un programa formatiu complet i pioner, adaptat a les necessitats de la societat actual. Durant dos anys els alumnes rebran formació impartida per mi mateixa i altres grans professionals del món de l'enologia i el tast.

Estem segurs que serà un èxit i que l'any vinent podré explicar-vos com ha anat de bé.

2 comentaris:

  1. amb vosaltres dos al capdavant, n'estic convençuda que sí, que serà un curs molt profitós. sou uns cracks. clara, et dec una trucada. mil petons

    ResponElimina
  2. Ruth!
    Moltíssimes gràcies pels ànims!
    Et mantindré informada i segur que et faré participar algun dia.
    Fins aviat bonica!

    ResponElimina