Blanc selecció 2009
Castellroig
Varietats: Xarel·lo i Chardonnay
Criança: 5 mesos bótes de roure francès.
Un vi blanc elaborat amb raïm d’unes
parcel·les concretes de característiques especials. En copa veiem un color groc
marfil i és brillant. Si apropem el nas a la copa comencem a percebre aromes de
fruita tropical madura, sobretot plàtan. Notes de pa torrat, segurament pel
temps que ha pasta dins les bótes. Té una bona intensitat aromàtica i lleugera
oxidació.
En boca té una entrada dolça i suau, textura cremosa. Omple la boca. Hi ha força notes minerals, bona estructura. Seguim notant el record a torrats, i hi apareixen herbes aromàtiques (tipus herbes provençals). Un vi blanc amb cos, apte per prendre en un àpat amb carns blanques guisades i arrossos de muntanya.
En boca té una entrada dolça i suau, textura cremosa. Omple la boca. Hi ha força notes minerals, bona estructura. Seguim notant el record a torrats, i hi apareixen herbes aromàtiques (tipus herbes provençals). Un vi blanc amb cos, apte per prendre en un àpat amb carns blanques guisades i arrossos de muntanya.
Recomanem beure’l entre 15 i 16ºC.
![]() |
Foto: Blanc Selecció Castellroig |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada