• logo
  • logo
  • logo
  • logo

24 d’abril del 2020

VIOMIMÈTICA


Foto de Mònica Figueras. És la etiqueta del VIDA nua de @masvidaceller

I tenia moltes ganes de veure't i de beure'l. Quan ens veiem bevem i ens embovem. Amb vi vivim i amb vi volem. I el vi també vola, i des del seu vol, el vi ens veu beure'ns-el. Beneit, beneït i diví, el vi que ens veu, i divins nosaltres, que ens el bevem. El vi també ens vol i quan el vi ve, tot va bé! Binomi.

Quin vent de vins, envellits i embellits, que són vol-au-vents de passió plens de la pulsió de l’instint del taní, del tenir... i ens voleien i ens tornem valents. Quan ens veiem n'obrim, i vibrem brindant, i brillem besant-lo i besant-nos i així, acabem vessant-nos perquè ens tornem líquid. Mític Bis a bis.

Vins i béns. El vi és un valor que val or, i com el te té teïna, el vi porta vitamina. Amb ell flipem, ens enfilem i ens enviudem de l’avorriment. I l'envegem. Ell vivint a la vinya i veient, pacient, el temps. N’és un servent, un ser vivent de la Bíblia del qui seu i beu a l’era, a la fresca, tot fent gresca i orant a la Verema. La Terra Mare, la Mare Terra, que mai erra.

Quan bevem vi, el vi reviu. El vi ens veu i riu i, com un riu, es desviu per dins nostre fins arribar al cor -el niu del viu-. I del cor rodola cap al cap que, de cop i volta, es torna albí perquè el vi -el molt poca-solta- ell sol ens porta la llum del sol i del sòl. Ens esborrona, ens enamora i ens encega.
El vi ens enamora perquè en ell la lluna és mora i plora, i així vessa el seu reflexa de la copa. Nosaltres,
admirant-la -a la lluna- i admirant-lo -al vi- tenim sexe al galop d'una copla i ens despullem i ballem entre els llençols, sols... Fins que al final, tot explota i rebota l'amor del terroir -de la terra, de la llum i de la mà- pels ulls i per la boca, per les orelles i pel nas, que són els forats de l’ànima, que també plora, plora perles. Essència que ens presència presenciar com es mou, com es cou la veloç bufada i vivaç bufetada de la realitat, que és la veritat.
En vull més d'això, sempre més.

Glops, sons de llops, lladres de paraules maules, bocins de vins rics en històries de passades glòries i de
presents victòries. Memòries. Beure vi és una sensació, un ressò de la consciència. Veure't a tu és una
revolució, l'evolució d'una evidència, que... ESTIMO BEURE’L i ESTIMO VEURE’T!



Per Núria Farizo @nuriafaris

#amordevi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada