El maridatge d’avui és una aproximació a l’essència de la
natura. Des del vi i des del plat.
Textures de Pedra amb un carpaccio d’ous de reig amb pinyons.
La sensibilitat del celler Raventós i Blanc fa temps que és
ben evident i sense parar van fent feina de respecte i recuperació de l’entorn
natural que els envolta.
Aquesta vegada han treballat per posar en valor algunes de
les varietats antigues del Penedès, el Xarel·lo vermell, el Bastard Negre i el Sumoll.
El resultat són 8.777 ampolles d’un vi escumós blanc de noirs anomenat Textures de Pedra. Un vi escumós de
qualitat amb més de 42 mesos de criança en rima.
El maridatge que he escollit és la subtilesa i elegància en
estat pur. Ou de reig laminat amb pinyons torrats, sal i oli d’oliva verge
extra.
Combinació de torrats de diferents intensitats, sensacions
de sotabosc. I les bombolles, tan fines i ben integrades ajuden a fer més
divertit el carpaccio.
Que vagi de gust!
Cupatge precís: 30% Xarel·lo, 25% Xarel·lo Vermell, 25%
Sumoll, 15% Bastard Negre, 5% Parellada.
PVP: 28€ - 29 €
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada