• logo
  • logo
  • logo
  • logo

14 de novembre del 2017

Textures de Pedra de Raventós i Blanc i carpaccio d'ou de reig

El maridatge d’avui és una aproximació a l’essència de la natura. Des del vi i des del plat.

Textures de Pedra amb un carpaccio d’ous de reig amb pinyons.

La sensibilitat del celler Raventós i Blanc fa temps que és ben evident i sense parar van fent feina de respecte i recuperació de l’entorn natural que els envolta.

Aquesta vegada han treballat per posar en valor algunes de les varietats antigues del Penedès, el Xarel·lo vermell, el Bastard Negre i el Sumoll. El resultat són 8.777 ampolles d’un vi escumós blanc de noirs anomenat Textures de Pedra. Un vi escumós de qualitat amb més de 42 mesos de criança en rima.



El maridatge que he escollit és la subtilesa i elegància en estat pur. Ou de reig laminat amb pinyons torrats, sal i oli d’oliva verge extra.

Combinació de torrats de diferents intensitats, sensacions de sotabosc. I les bombolles, tan fines i ben integrades ajuden a fer més divertit el carpaccio.



Que vagi de gust!

Cupatge precís: 30% Xarel·lo, 25% Xarel·lo Vermell, 25% Sumoll, 15% Bastard Negre, 5% Parellada.

PVP: 28€ - 29 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada