Fa uns dies que ha començat la temporada de bolets i per això els ous de reig participen en el maridatge d’avui.
Us convido a preparar un plat de cassola per agafar a energia els primers dies que baixen les temperatures.
Dins el món de les aus ni n’ha de molts tipus i totes elles amb característiques diferents, el plat d’avui us recomano que el feu amb un pollastre de pagès, serà potent, gustós i consistent. L’acompanyament uns ous de reig, uns bolets fins, delicats i de textura elàstica.
![]() |
Pollastre de pagès amb ous de reig |
La beguda que millor acompanyarà aquest plat serà un vi escumós de qualitat, he escollit l’escumós de Gelamà 75 anys (DO Empordà), és un vi escumós amb una acidesa marcada, molta sensació de fruita fresca (cítrics, poma àcida...), amb aromes de flors blanques i també records d’ametlla tendra. És la primera anyada d’aquest vi escumós.
![]() |
Gelamà 75 anys |
Gràcies a la frescor d’aquest vi el pollastre rostit resultarà menys pesat.
És important que el pollastre rostit amb ous de reig deixeu que tingui una mica de suc per poder combinar-lo amb una mica d’arròs blanc o fins i tot sucar-hi pa.
Desitjo que us agradi!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada