Plat: pernil ibèric
Vi: Segura Viudas Brut Vintage Gran reserva 2008 i 2010
El maridatge d’avui és simple, i molt adient. Ara que estem en època de calor són habituals les trobades a mitja tarda per fer una copa i les celebracions de còctel.
Per aquestes ocasions, i totes les que vulgueu, podeu fer aquesta magnífica combinació:
Escolliu un molt bon pernil ibèric, amb força greix infiltrat. Sí és així serà més gustós i es fondrà a la boca.
D’altra banda obriu una bona ampolla de cava, avui us proposo una referència de Segura Viudas, el seu Brut Vintage Gran Reserva si podeu aconseguir les dues anyades (2008 i 2010) podreu jugar a percebre les diferències i segur que descobriu aspectes interessants.
La melositat del pernil queda neutralitzada amb l’acidesa i bombolleig del cava.
Les notes de criança del cava acompanyen harmoniosament la potència de sabor del pernil.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada