13:30h Mas Gil. Elles
encara són a les ruïnes i nosaltres ja fa estona que ho tenim tot preparat.
14:00h Comencen amb
la visita al celler. La Maria violoncelista i jo estem amagats. Mentre passen
per la sala de dipòsits en Miguel els hi explica com es fa el vi. Estem en
tensió. Volem sorprendre. Volem agradar. Volem emocionar. El Miguel em fa una
mirada i comença l’espectacle.
Les 15 dones surten
de la sala de dipòsits, quasi a les fosques entren a la sala de bótes. Només un
punt de llum il·lumina l’instrument. La I Suite de Bach ressona dins el temple
del vi. Clos d’Agon, ara, és quasi celestial.
2 minuts de silenci
sepulcral. Encenc els llums i ens veiem les cares. Somriures, sorpresa i felicitat.
Continuem jugant. En Miguel amb la pipeta ens anirà servint diferents vins que tastarem amb música i sense, per veure què
passa.
Comencem pel Syrah
del 2001 i el conegut tema Fly Me To The Moon, amb el Cabernet Franc hi hem
posat el Preludi de la primera Suite de Bach i amb el Petit Verdot el Tango Por
una cabeza que ens fa començar a ballar.
Ara fem un cupatge
del què serà el proper Clos d’Agon negre, la joia de la corona. La Maria
interpreta una altra peça de Bach.
Fa estona que el
grup s’ha relaxat apoderant-se de l’espai. Quan en Miguel els hi pregunta per
si perceben canvis als vins amb el so del violoncel, comencen a donar la seva
opinió. Que si s’ha tornat més aspre, més suau, amb més textura, més obert, més
fort. Cada una amb el seu vocabulari, i totes deixant-se sentir amb plenitud.
Arriba l’hora d’anar
acabant i ho tenim clar. Dinar de Nadal de l’empresa. La Maria fa un Medley de
nadales. Elles canten, ballen i s’abracen. Quina bona manera de desitjar-se
bones festes.
Només l’amfitriona coneixia
l’escaleta i les hem agafat amb el peu canviat. La cara de la confident ens ho
diu tot.
15:15h Surten de la
sala de bótes per anar al jardí a gaudir d’un meravellós dinar.
Ens felicitem amb
la Maria i en Miguel. És molt complicat sorprendre a la gent que es dedica
professionalment a crear esdeveniments i avui ho hem aconseguit.
Gràcies @micova! És
un plaer infinit treballar amb tu.
Per Jaume Montanyà @julivertalplat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada