3 de gener de 2019

Cosmos i caos


A mesura que passa el temps (re)confirmo que si (re)conectem amb la natura tot funciona millor. I cap aquí és on volem treballar.

Ella és qui ens dóna caos i cosmos. L'equilibri passa perquè hi hagi descontrol i desordre abans que cada cosa trobi el seu lloc. I s'ha de deixar fluir amb els ritmes lunars (i llunàtics).

Parlo de natura salvatge i natura domesticada. En ambdós casos li has de donar espai i llibertat, sinó no arriba el cosmos.
La vinya és natura domesticada, des de l'origen. Malgrat que per treballar-la cal ser una bastant salvatge.

La Gastronòmica va néixer per aportar, regalar, rebre i fer divertit el món sensorial. Quelcom més. Quelcom diferent. Quelcom original. Quelcom genuí. Quelcom per fer posar la pell de gallina.

Així ho hem sentit i viscut.

El desembre hem mig hivernat per endreçar i crear.

Per això comencem 2019 amb més ordre. Per deixar que la natura ens torni a portar al caos.

Perquè no us perdeu res us convido a estar pendents del nostre Calendari

També hem volgut endreçar el bloc i, per això vull fer-vos coneixedors dels col·laboradors que tindrem:

Paco Balsera @pacobalsera parlarà de Cultura del vino, de la música, el cine y el arte.

Núria Farizo @nuriafaris escriurà sobre Cultura del bon vivant i bon lector

Jaume Montanyà @julivertalplat amb tocs d'humor ens explica sobre Productes i receptes

Clara Antúnez @clara_antunez Us comunicaré coses dels mitjans i parlaré de vins

Carla Gordillo @polyglotsomm Una americana enamorada de Catalunya que en anglès ens parlarà de Temes varis d'enoturisme i lifestyle

Pere Muxí, el mestre tofonaire ens regalarà alguns posts sobre tòfones

Maria Josep Serrano @mariajosep.serrano De tant en tan ens servirà una tassa de cafè i algun còctel.

Llegiu-nos, seguiu-nos, però sobretot tasteu-nos durant aquest 2019!

Per Clara Antúnez


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada